25 February 2012

Raja Nong Chik Terkencing Disergah Nurul Izzah

Apa dah jadi dengan Menteri Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar, Datuk Seri Raja Nong Chik Zainal Abidin ni... ia berhubung debat bagi membincangkan isu dana Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) bagi membiayai skim perumahan kos rendah... sedangkan beliau yang membuat cabaran... dan cabaran tersebut telah pun di sahut oleh Ahli Parlimen Pakatan Rakyat.

Sehingga sekarang beliau masih belum menberi jawapan dimana dan bila debat akan diadakan... Menurut Ahli Parlimen Lembah Pantai, Yb Nurul Izzah Anwar beliau amat kecewa kerana sehingga kini tiada respons daripada Menteri tersebut... sedangkan beliau yang membuat cabaran berdebat dengan tiga Ahli Parlimen PR... iaitu Nurul Izzah sendiri... Yb Dr Dzulkefly Ahmad Ahli Parlimen Kuala Selangor dan Yb Tony Pua Ahli Parlimen Petaling Jaya Utara... dengan satu lawan satu.


Kalau dah cabar orang kenapa senyap aje kecut ke.... kah kah kah kah !!!... konon nya nak jadi pahlawan rakyat... tapi sampai sekarang masih membisu seribu bahasa... dimaklumkan oleh YB Nurul Izzah ianya tiada respons sejak 6 Feb'2012 waktu cabaran debat... sudah hampir dua minggu cabaran disahut... namun Menteri tersebut buat bodoh aje... dan boleh kata pulak tu yang Yb Nurul Izzah Puteri Spin... kah kah kah kah !!!... lawak-lawak... memang dasar muka tak malu ...kah kah kah kah !!!.

Rasa nya beliau akan terus buat bodoh aje... sebab segala nya tidak menyebelahi beliau... dan mencabar Ahli Parlimen PR berdebat satu kesilapan yang beliau lakukan... kah kah kah kah !!!... macam mana nak jawap... pinjaman dari wang KWSP dikenakan kadar faedah sehingga 6.5 peratus untuk Perumahan Rakyat Miskin... tapi bagi Projek Lembu NFC Untuk Jadi Kaya Raya kadar faedah hanya 2 peratus... kah kah kah kah !!!.

http://inderasipejuang.blogspot.com/2012/02/selepas-nurul-izzah-menyahut-cabaran.html


Blog Archive

Bloglist 3 (TERKINI)

Bloglist ProBN

Bloglist 4 (TERKINI)

Bloglist ProBN 2

Bloglist 5 (TERKINI)

  © Bloglist Malaysia by Ourblogtemplates.com> 2008

Kembali Ke Atas