31 October 2013

"Mana MP PAS..? Mana ADUN PAS?"MENJELANG PRK SG LIMAU.. Dalam siaran Buletin Utama TV3 malam tadi ..MPKJ roboh gerai org Melayu di Kajang.. Di highlight oleh TV 3 seseorang yg Terjerit2 ..

"Mana MP PAS..mana ADUN PAS".. Maka bersorak la para bloggers cap ayam , facebookers pemakan dedak dari suku sakat UMNO memainkan isu ini "Exco DAP arah roboh gerai Melayu!"

SELAGI MELAYU KURANG BERILMU..SELAGI ITULAH UMNO@ BN TERUS MENIPU.. Apa yg MP dan ADUN tu boleh buat?cuma boleh berunding shj... FAKTA YG TIDAK DI BERITAHU... PBT bukan bawah kerajaan negeri. PBT dibawah kementerian perumahan dan kerajaan tempatan. Kerajaan negeri hanya ada wakil ahli majlis je. Kuasa Lantik YDP BUKAN ditentukan kerajaan negeri Kuasa Mutlak Lantik YDP Masih Bidang Kuasa KERAJAAN PUSAT Jika YDP..menyebelahi MB..engkar arahan Pusat..dlm masa 24 jam boleh di tukarkan...

YDP MPKJ Dato' Hassan Nawawi bin Abd. Rahman UMNO semata-mata mahu menang di DUN Sungai Limau habis gerai peniaga melayu dirobohkan.. semata-mata utk menunjukan kerajaan di bawah Pakatan Rakyat kononnya tidak membelas nasib yang melayu.. Orang Tua, Perempuan serata kanak2 dihalau dan rumah mereka di robohkan oleh DBKL di Kampung Chubadak Tambahan , Sentul s23 Oktober 2013 lalu tak ada bunyi suku sakat UMNO karat biru nie.... malah 1001 alasan di beri membenarkan tindakkan kejam itu.. Melayu tipu melayu...Melayu tindas melayu....apa pun geng otak karat biru suku sakat UMNO Cina DAP juga disalahkan Cina MCA Cina Gerakan tidak disebut sekali..

Blog Archive

Bloglist 3 (TERKINI)

Bloglist ProBN

Bloglist 4 (TERKINI)

Bloglist ProBN 2

Bloglist 5 (TERKINI)

  © Bloglist Malaysia by Ourblogtemplates.com> 2008

Kembali Ke Atas