09 July 2012

Suara Pakatan Rakyat Adalah Blog Yang Menyamar

HARI ini Utusan Malaysia buat lawak paling bodoh apabila menyebut blog suarapakatanrakyat.com sebagai blog pro pembangkang.

Bersumberkan blog BN menyamar sebagai pro Pakatan Rakyat itu, Utusan melaporkan cerita bohong kononnya DAP akan bertanding lebih 90 kerusi pada PRU 13 nanti sedangkan DAP telah mengesahkan mereka bertanding sekitar 40 kerusi.Sebenarnya dah ramai orang tahu blog suarapakatanrakyat.com merupakan agen Umno yang menyamar kononnya menyokong Pakatan Rakyat, namun memutar belitkan fakta terhadap sesuatu isu.

Utusan Malaysia yang diketahui umum sebagai "Lidah Syaitan" kali ini cuba memperbodohkan pengguna internet pula apabila memetik suarapakatanrakyat.com sebagai blog pro pembangkang.

Meskipun blog suarapakatanrakyat.com ini menyamar sebagai penyokong Pakatan Rakyat, namun tidak susah untuk mengesan agendanya kerana ia ditulis oleh penulis bodoh kerana meletakkan gambar Anwar sebagai pemimpin paling suci.

Selain itu penulis blog itu juga sengaja meletakkan gambar Ambiga sebagai srikandi negara yang jelas sekali mendedahkan lagi taktik "black operation".

Sumber - milosuam.blogspot.com/2012/07/penipu-utusan-nak-perbodohkan-pengguna.html#ixzz20804rp8h


Blog Archive

Bloglist 3 (TERKINI)

Bloglist ProBN

Bloglist 4 (TERKINI)

Bloglist ProBN 2

Bloglist 5 (TERKINI)

  © Bloglist Malaysia by Ourblogtemplates.com> 2008

Kembali Ke Atas