08 July 2012

Mahathir Samakan TG Nik Aziz Dengan Ayah PinMembaca tulisan Mahathir dalam blog CheDet, Tun Mahathir juga kaki merapu. Pada awal tulisannya walaupun tak dinyatakan secara terus, Tun menganggap orang pas sanggup minum air basuh kaki Nik Aziz. Itulah maksudnya. Kalau di Malaysia gamaknya sama seperti pengikut Ayah Pin. Ini kerana yang sanggup minum air kaki hanya pengikut Ayah Pin.

Ini semuanya kerana semasa eranya dan sehingga kini BN gagal menguasai Kelantan dan mengatakan Asabiah kepada Nik Azizlah yang menjadi puncanya. Tun juga menganggap majoriti orang Kelantan tidak waras kerana menyokong Nik Aziz. Satu komen menarik daripada Botak tentang apa yang ditulis Tun;

RESPECT HAS TO BE EARNED
HORMAT BUKAN PAKSAAN

HORMAT SESAORANG
BUKAN PADA SARBANNYA
PADA TUDUNGNYA
PADA UMURNYA
PADA KEKAYAANNYA

HORMAT SESEORANG PADA AKHLAKNYA
BEGITULAH NABI MUHAMMAD S.A.W BERJAYA MENAKLUKI
DUNIA KAFIR,MUSUH MUSUH ISLAM DENGAN AKHLAK BELIAU YG MULIA.
BUKAN KERANA BALAH TENTERA YG HEBAT
BUKAN DENGAN BANTUAN F-16, M-16,NUCLEAR
BUKAN DENGAN BANTUAN NATO
BUKAN DENGAN BANTUAN US AIR DRONE

Jadi janganlah Tun risau sekiranya rakyat Kelantan begitu sukakan Nik Aziz kerana akhlaknya. Tun juga jangan risau orang pas tak akan sekali-kali minum air kaki Nik Aziz. Sebenarnya Tun perlu risau arak yang diminum orang ramai yang dihasilkan dari kilang anaknya. Tun juga perlu risau kerana menjadikan akhlak anaknya begitu ‘mulia’ iaitu dengan menjadikan anaknya pemilik kilang arak terbesar. Apa Tun nak jawab nanti!!!

Kena perbetulkan yang tu, Tun tu dah nak mati dah!!!

http://www.ekeleh.com/tun-samakan-nik-aziz-dengan-ayah-pin


Blog Archive

Bloglist 3 (TERKINI)

Bloglist ProBN

Bloglist 4 (TERKINI)

Bloglist ProBN 2

Bloglist 5 (TERKINI)

  © Bloglist Malaysia by Ourblogtemplates.com> 2008

Kembali Ke Atas