20 May 2012

Mahathir Pelopor Fitnah No 1 Malaysia

Oleh kerana lamanya orang ini hidup pelbagai masalah telah di timbulkannya.Fitnah ,Dengki dan Khianat terhadap seseorang yang tidak sehaluan dengan nya terus di perkatakannya.Tidak mahu duduk diam selepas bersara.Dia terus bercakap walaupun dia dalam jamban manakala wartawan mendengar dan mencatat di luar pintu jamban.Busuknya berak mamak ini hingga keluar jamban tetapi wartawan terus setia mencatatkan apa yang dicakapkan nya.

Hukum Allah yang ada dalam Al Quran tidak pernah dipersetujui.Dipertikaikan dengan mengatakan bahawa hukum tersebut di reka oleh ulama'-ulama' politik.Pernah menyarankan supaya Qur’an di tafsirkan mengikut kehendak semasa.Banyaknya dia membaca telah banyak menerima pelbagai anugerah buku dikurniakan kepadanya. Apakah tidak ada tafsir AlQuraan dalam koleksinya.? Inilah mamak yang patut diberi gelaran "abu jahal moden".


Mamak ini yang sentiasa menjadikan undang–undang di bawah tapak kakinya, baru-baru ini memperlecehkan majlis peguam .Majlis peguam bernasib baik mamak ini tidak memerintah lagi. Kiranya dia masih menjadi ketua gangster negara Malaysia sudah tentu majlis peguam menerima nasib macam Tun Saleh Abbas atau pun senasib dengan raja-raja melayu yang kuasa imunitinya ditarik oleh mamak ini.

Dalam usia sudah lebih 86 tahun dan menjadi ketua gangster negara lebih 22 tahun masih tidak mahu muhasabah diri dan bertaubat dari bercakap merapu dan tidak memberi peluang orang lain menguasai media.Tidak pernah cuba duduklah dalam bilik dan sentiasa sujud kepada Allah jadikan berzikir dan bermunajat menggantikan cakap-cakap hal dunia berkaitan politik dan sentiasa tidak berpuasahati terhadap orang lain.Dia sentiasa menyangka umurnya panjang dan tidak ingat umurnya semakin pendek.Dia juga menyangka semasa berkuasa musuhnya 1000 orang ,selepas berhenti menjadi 500 orang.

Dosanya menjadi kepala fitnah dan mengaibkan orang dalam politik yang disah-guna hingga hari ini ,mamak inilah pelopornya.Dari zaman mamak ini perkataan liwat dan lewat anak kecil dan cucu kita menjadi “confused” apabila dalam akhbar dan tv menyebutnya setiap saat berita berkumandang .Semasa mamak ini memerintah juga media malaysia tidak menjadi sumber ilmu melainkan fitnah,sex dan propaganda.

Dalam media dari tahun 1998 hingga 2011, sudah 13 tahun,perkataan liwat dan lewat - baru anak dan cucu yang sudah pun tingkatan 1, faham perbezaannya kerana kes liwat kedua berlaku.

Walaupun bapa fitnah dan aib negara pernah mengaku yang dia berkuasa boleh buat apa sahaja ,walaupun mereka tidak ada salah apa pun,tapi hari ini lidah biawaknya disambung oleh lidah ular yang sama bercabang.

Kali ini seorang lagi telah menjadi mangsa anak didik mamak bapa fitnah negara dengan mengaibkan gambar orang politik pembangkang melayan perempuan sundal. Surat khabar lucah dan tv porno negara menyiarkan dan mengulas perilaku sex dalam gambar tersebut.

Dalam zaman “bapa fitnah dan aib negara "hanya seorang sahaja musuh politik yang menjadi mangsa nya tetapi dalam waktu anak didiknya berkuasa,"bapa haramjadah” dua orang musuh politik menjadi mangsa fitnah dan aib.Semua rakyat Malaysia telah menganggap dengan berhentinya bapa Abu Jahal Malaysia maka hilang fitnah politik,sebaliknya lebih hebat perangai anak muridnya ini.

Tidak tahu apa yang hendak dicari oleh mamak ini lagi.Kuasa dan kekayaan hingga hari kiamat keturunannya tidak habis-guna ,kecuali keturunannya menyambung perangai Qarun.

Marilah orang islam di Malaysia ini berdoa agar mamak yang panjang umurnya ini sesekali mencuba-cuba perangai malaikat. Dia boleh melakukan sifat tersebut kiranya dia mahu, walaupun anak,bini dan cucunya “terkojut boghok “sekejap ,tapi demi mencapai keredhaan Allah lupakan sebentar terkejut tersebut.

Dipetik dari - http://udin53.blogspot.com/2012/05/oleh-kerana-lamanya-orang-ini-hidup.html


Blog Archive

Bloglist 3 (TERKINI)

Bloglist ProBN

Bloglist 4 (TERKINI)

Bloglist ProBN 2

Bloglist 5 (TERKINI)

  © Bloglist Malaysia by Ourblogtemplates.com> 2008

Kembali Ke Atas