10 September 2012

Video : Inilah Rupa Samseng Yang Baling Cat Pada Bas Jelajah Rakyat


Lupakan video pasal najib joget2 tue. Dah tamat dah masa untuk bergelak ketawa. Kini kita ada video yang lebih panas kebabommmm..

Mesti bloggers umno cakap dsai upah penyokong umno untuk merosakkan bas jelajah merdeka pakatan rakyat kan? Itu alasan bagus tue. Amalkan selalu and i like.

Wakaka..


Saksikan sendiri video kat bawah neh dan jangan lupa dengar apa benda yang dorang sembangkan tue oke ;




Dengar kan? Walaupun bodyguard dsai acukan pistol kepada pengganas, tetapi bila dia didatangi oleh polis dia ikut jek arahan polis2 tue walaupun polis2 tue bersikap keras dan kasar terhadap dia.


Adil ka?

Haktuihhhhh

Dasar tak sendiri punya amenoworld. Ko duduk kat negara mana hah? Ini malaysia beb. Undang2 dibawah tapak kaki umno dan bn. Ko sapa? Ko cuma kulibatak umno dan bien jek. Seumur hidup mampos lah kena menyembah dorang.

kah kah kah

Time baling cat ada ka polis mai sound mereka?

Time provoke2 ada ka polis mai sound dorang?

Aku rasa aku dah dapat gabung pecahan2 citer kat sini. Aksi baling cat dan baling barang tue mengundang persepsi la beb. Kadang2 kita boleh fikir dorang nak baling batu juga. Mana nak tahu. Baling batu kang kemalangan tak pasal2 kang sapa nak tanggung? Soh tindakan acu pistol sebagai warning dan amaran amat bertepatan sekali disebabkan dorang tak lut dengan cara baik.

And guess what, itu pun dorang tak lut. Orang acu pistol 4,5 saat jek. Tapi kesan yang bodyguard tue dapat lebih dari 4,5saat. Macam2 dia kena balik. Kena provoke, kena fitnah, kena siasat, kena gari, kena tahan dan dituduh macam2.

Hak tuih.

Sekali lagi. Undang2 dibawah tapak kaki umno. Selagi bn jadi pemerintah selagi itu kita seme dikulibatakkan, korang sanggup?

http://sedakasejahtera.blogspot.com/2012/09/video-inilah-rupa-samseng-yang-baling.html


Blog Archive

Bloglist 3 (TERKINI)

Bloglist ProBN

Bloglist 4 (TERKINI)

Bloglist ProBN 2

Bloglist 5 (TERKINI)

  © Bloglist Malaysia by Ourblogtemplates.com> 2008

Kembali Ke Atas