04 November 2012
Utusan Malaysia Kantoi Lagi..
Rakyat kini cerdik serta pintar dan bukanya bodoh seperti sesetengah ahli umngok .. Dunia maklumat kini mudah dan senang ,semua di hujung jari rakyat.
Lihat Gambar (sekitar Himpunan Kebangkitan Rakyat, Seremban) anda boleh nilai etika kerwartawanan akhbar penjilat pongkok Umno. Gambar program sebelum acara bermula di jadikan bahan berita, kemudian terus melebel SAMBUTAN MENGHAMPAKAN hahahaahaa, lawak2 .. Teknik menipu rakyat cara ini sudah ketinggalan zaman beb...!!!!
Bila sebut SAMBUTAN MENGHAMPAKAN maka ...
Sebenarnya siapa yang hampa ????
Jawapanya ~~ yang hampa adalah Umno serta pencacai kerana terkezuttttt dengan sambutan raykat pada program tersebut.
Takut akan kejayaan program tersebut maka propaganda bodoh ala tahun 60an di guna pakai,Tapi malang akhbar tersebut pun bangganGGG macam lembu kah kah kah... Negara Kita

No comments:
Post a Comment
Anda Bebas Menulis Apa Sahaja Komen, Tetapi Atas Tanggungjawab Anda Sendiri. Bloglist Malaysia Tidak Akan Bertanggungjawab Di Atas Komen Yang Menyalahi Undang-Undang Malaysia.
JADI.., BERANI BUAT BERANI TANGGUNG!