28 February 2012

Hina Islam Puas-Puas.. Minta Maaf.. Selesai.. Hehehe...


Ada yang masih tidak berpuas hati dengan permohonan maaf dari The Star akibat penyiaran gambar selebiriti bertatu Allah, Erykah Badu di akhbar mereka hari ini….

Apa yang diperkatakan saudara ZORF ada benarnya …..


Inilah antara komen dari saudara ZORF yang harus kita kongsi dan renungkan bersama ~

SETIAP KALI BUAT MOHON MAAF... DULU SIAR JUADAH BERBUKA DAGING BABI DALAM RUANGAN... PUN MINTA MAAF LEPAS... CUBA GANTUNG LESEN 2-3 BULAN BG PENGAJARAN BETUL2 BARULAH TAK CUAI.

AKU PUN KERJA MEDIA DAN TAHU MCM MANA PROSES NK KELUARKAN CERITA BUKAN SEKALI DUA TAPIS. BUKAN SETAKAT EDITOR, CHIEF NEWS EDITOR, MANAGING EDITOR DAN SENIOR EDITOR,,, MALAH KAT BHGN PRODUCTION/PRINTING MASIH ADA LAGI YG CHECK... PROOF READER... MCM MANA MENDE YG BEGINI JELAS BOLEH LEPAS MELAINKAN SENGAJA DAN SGT2 CUAI. KALAU TERLEPAS SALAH EJAAN TU BOLEH LAGI DIMAAFKAN INI GAMBAR! TERANG DAN JELAS!

BAGI AKU MANA2 NEWSPAPER PUN JIKA KESILAPAN MCM NI DIBUAT, JGN BG MUKA... GANTUNG LESEN AT LEAST SEBULAN JGN BG BEROPERASI BARULAH ADA RASA TANGGUNGJWAB DAN RASA NAK HORMAT SIKIT. KPD MRK YG BACA KOMEN AKU NI DAN KENAL MRK2 YG BOLEH BAWA PERKARA NI KE DEPAN, SILA USULKAN CADANGAN AKU NI. SB INI BUKAN KALI PERTAMA THE STAR BERSELINDUNG DI SEBALIK KESILAPAN DAN MAAF UTK HINA AGAMA ISLAM.


http://www.sahabat-gunung.com/2012/02/komen-zorf-yang-tidak-berpuas-hati.html


Blog Archive

Bloglist 3 (TERKINI)

Bloglist ProBN

Bloglist 4 (TERKINI)

Bloglist ProBN 2

Bloglist 5 (TERKINI)

  © Bloglist Malaysia by Ourblogtemplates.com> 2008

Kembali Ke Atas